TITKOS KERT

 SZEXUÁLISAN  BÁNTALMAZOTT  NŐK CSOPORTJA

Gyermekkorunkban úgy reméljük, a világ olyan, mint nagyanyáink meséiben. A jó és rossz között a választó vonal egyenes és nyilvánvaló. A királylányok boldogan élnek, míg meg nem halnak, a királyfik pedig sosem hibáznak.  Aztán történik valami,amitől úgy érzed, összeomlott a világ, a tied mindenképp. Nem tudod mit kellene tenned, várod a csodát. Hiszed, hogy jön egy jó tündér vagy egy királyfi és egy csapásra minden bajod elszáll.


Vársz, éled a mindennapjaidat, reméled elmúlik, ha másként nem,  majd az idő… a világból nem érkezik segítség, vagy észre sem veszed. A reményeid és a várakozás elzárják az utat belső erőforrásaidhoz. Nem hiszel többé a csodában.


Eszedbe jutott már, hogy a mesében a hős mindig cselekszik, érzi a pillanat kihívását,  a helyzet adta lehetőséget, a szituáció értelmére figyel, az élet adta kérdésekre reagál. Tudja, hogy az élet ad vagy nem ad. Sőt elvesz dolgokat. A világ rendjével hozza összhangba a sorsát és nem fordítva akarja az egyensúlyt helyreállítani. Józanul gondolkodik, miközben a „csodákkal” is képes élni, és megszabadítja magát.


A mesében szereplő égig érő fa fejlődésünk szimbóluma is.
Másszuk meg együtt ezt a fát!
 „Szerencsét próbálni” hívlak.
​Ahhoz, hogy változás történjen az életedben, útra kell kelned, dolgoznod, küzdened kell.


Megvan a lehetőséged, hogy mindent megtegyél azért, hogy jobbá,szebbé, élhetővé váljon világod. Ez felelősséget jelent, tettekre sarkall. Élj vele! Küzdés nélkül nincs győzelem.  A tíz alkalom lehetőséget ad arra, hogy megnézzük, mit tehetünk, hogy más helyzetbe kerülj, eszközt és stratégiát találj, hogy legyőzd a belső ellenségeidet. Azokkal a kérdésekkel foglalkozunk,amelyek továbblendíthetnek. Azokat a képességeket gyakoroljuk, amelyekre nem figyelsz oda, és lehetséges, hogy  éppen ezek jelentik azt a kreatív erőt, mely a problémáid új megoldási módját hozzák, amelyek erősíthetnek a  küzdelemben.


Változásra és változtatásra kaphatsz inspirációt. Ez a gyógyulásod kulcsa.

Lépj a hétköznapi csodák útjára!

MONDJ, IGENT AZ ÉLETEDRE!


A hétköznapi hős olyan  feladatra vállalkozik, amelynek nem tudja a kimenetelét, elszántsága segíti legyőzni a félelmét, innen az erő és akarat. Képes kockázatot vállalni,  elmenni oda, ahol a madár se jár, kiállni a próbákat, megküzdeni a veszteségekkel, feláldozni, ami nem kell már, célt és értéket váltani, „egy életem egy halálom” kiáltással új irányba fordulni.

Részvételi díj: 3000 Ft / alkalom


Fontos: A csoportban való részvételed, nem helyettesíti a pszichoterápiát, azt érdemben kiegészíti.